Σε τουρνούα σε Ρέθυμνο και Αθήνα οι ακαδημίες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την επιτυχημένη παρουσία των τμημάτων υποδομής του Ο.Φ.Η στο τουρνουά «Κρητική φιλοξενία» και «CRETA CUP», τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας συμμετέχουν σε άλλα δυο τουρνουά στην Αθήνα και το Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα γεννηθέντων 1999-2000, θα συμμετέχει στο τουρνουά «EASTER CUP» στην Παλλήνη στις 18-4-2012 με 20-4-2012. Η αποστολή αποτελείτε από 18 αθλητές και συνοδοί θα είναι ο προπονητής της ομάδος κ. Επταμηνιτάκης Δ., ο προπονητής τερ/κων κ. Αρμουτάκης Χ, και ο γυμναστής των τμημάτων υποδομής κ. Μανιδάκης Α.

Επίσης η ομάδα γεννηθέντων 1998, θα συμμετέχει στο τουρνουά «Φιλία» που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.ΡΕΘΎΜΝΟΥ. Η ομάδα μας προκρίθηκε στην τελική φάση του τουρνουά, κερδίζοντας 7-1 την ομάδα του Απόλλωνα Ρεθύμνου. Η επόμενη φάση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη στο Ρέθυμνο και η ομάδα του Ο.Φ.Η θα αντιμετωπίσει τον Π.Ο.Α. Η αποστολή της ομάδος θα μεταβεί στην πόλη του Ρεθύμνου με το πούλμαν της ομάδος και θα αποτελείτε από 18 αθλητές, με συνοδούς τον τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων υποδομής κ. Τιτομιχελάκη Λ , και τον προπονητή της ομάδος κ Παντζαρίδη Κ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook