«Σάρωσε» η ακαδημία του ΟΦΗ στο «Κρητική Φιλοξενία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σημαντικές διακρίσεις με τέσσερις πρωτιές και μια τρίτη θέση πέτυχαν τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ στο τουρνουά «Κρητική Φιλοξενία».

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Candia Maris και συμμετείχαν παιδιά γεννημένα από το 1997 μέχρι και το 2004.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των γεννηθέντων 1998 κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας και τα τέσσερα παιχνίδια (ΑΟΑΝ 10-0, Ολυμπιακό 4-0, Παλιανή 3-0, Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1-0) ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Λιοδάκης.

Επίσης στην πρώτη θέση τερμάτισε η ομάδα των γεν. 2000 που παράλληλα ανέδειξε και πρώτο σκόρερ τον Ξυπάκη. Και αυτή η ομάδα πήρε την πρωτιά πετυχαίνοντας μόνο νίκες (ΑΟΑΝ 6-3, Νάξος 7-3, Ολυμπιακός 7-3, Εργοτέλης 3-2).

Τέλος, και τα παιδιά 2002 κατέλαβαν αήττητοι την πρώτη θέση έχοντας μια μόνο ισοπαλία 6-6 με την ομάδα του Ολυμπιακού και 4 νίκες με Εργοτέλη 2-1, με Νάξο 5-1, Α.Ο.Α.Ν 6-4 και Α.Ο.Τ 6-1.

Η ομάδα των γεννηθέντων 2004, κατέλαβε την πρώτη θέση κερδίζοντας διαδοχικά τον ΑΟΑΝ 3-1, τον Ηρακλή Ηρακλείου 8-2, Ολυμπιακό Ηρακλείου 6-1 και τα Μάλια με σκορ 3-0 και πρώτο σκορερ τον Αυγουστάκη από την ομάδα του ΟΦΗ.

Στο τουρνουά CRETA CUP η ομάδα των γεννηθέντων 1999, κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο Αθηνών, τη Χερσόνησο 7-0 και ισόπαλο αναδέχτηκε με την ομάδα του Λίντο 1-1, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο του. Αύριο στις 12 θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα του Εργοτέλη.

Τέλος άλλη μια ακόμη σημαντική διάκριση για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, ήρθε στο διεθνές τουρνουά του ΠΑΟΚ «Παναγιώτης Κατσούρης», με τον τερματοφύλακα της ομάδος του ΟΦΗ Πρόδρομο Βεζυρίδη να αναδεικνύεται ο καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά.

Ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων, των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Παντζαρίδης με αφορμή τις διακρίσεις των ομάδων μας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές για την προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια. Οι διακρίσεις αυτές, μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον και εύχομαι για τα παιδιά μας να έχουν πρόοδο και εξέλιξη τα επόμενα χρόνια» 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook