Και φέτος συμμετέχει στο “Παναγιώτης Κατσούρης” η ακαδημία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το αγωνιστικό τμήμα των γεννηθέντων 2001, μετά από πρόσκληση της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ, θα συμμετέχει στο 4ο  διεθνές τουρνουά «Π. Κατσούρης», που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδος του Π.Α.Ο.Κ στη  Ν. Μεσημβρία Θεσσαλονίκης, στις  8 με 11 Απριλίου.

Η αποστολή της ομάδος του Ο.Φ.Η αποτελείται από 13 αθλητές και συνοδοί θα είναι οι προπονητές των τμημάτων υποδομής κ. Μύτης Γιάννης και κ. Πιτσουλάκης Κων/νος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά αυτό συμμετέχουν επιλεγμένες ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της, την Α.Ι.Κ Στοκχόλμης, τον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν Βελιγραδίου, και στα παιχνίδια κατάταξης μια ομάδα από τον όμιλο,  που συμμετέχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  η Βοϊβοντίνα και η Χάτζι.

Τις ίδιες ημερομηνίες οι αγωνιστικές ομάδες των γεννηθέντων 1999 και 2003, θα συμμετέχουν σε τουρνουά που διοργανώνει το Λίντο, ενώ οι ομάδες των γεννηθέντων 1997, 1998, 2002 και 2004, θα συμμετέχουν στο τουρνουά που διοργανώνει η ακαδημία του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο Κρήτης. Στις 11/4/2012, η ομάδα των προ-παίδων θα συμμετέχει μετά από πρόσκληση της Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου σε Παγκρήτιο τουρνουά.

Στόχος των υπεύθυνων των τμημάτων υποδομής είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες, μέσα από τη συμμετοχή τους σε τουρνουά υψηλού επιπέδου, με ανταγωνιστικές ομάδες από Ελλάδα και Ευρώπη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook