Κ17: Άδικη ήττα από τον Ολυμπιακό και εριστική συμπεριφορά από τους «ερυθρόλευκους»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από ένταση και αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μετά από την εριστική και προκλητική συμπεριφορά των “ερυθρόλευκων”.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 μέσα στα πρώτα 35 λεπτά με τους παίκτες του ΟΦΗ να χάνουν αρκετές ευκαιρίες με τους Καστελιανάκη, Δεληγιαννάκη.

Ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές ακόμα περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά στο 75′ μείωσε σε 1-2 με γκολ του Δεληγιαννάκη και στην συνέχεια ξεκίνησε το… “σφυροκόπημα” προς την εστία του Ολυμπιακού δίχως να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε στην συνέχεια από την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με αφορμή την εριστική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων που έκαναν άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα και τις οικογένειες των παικτών του ΟΦΗ. Τελικά, μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα επεισόδια δεν κλιμακώθηκαν και ο Ολυμπιακός αναχώρησε από το γήπεδο της Βαγιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook