Νίκησε με ανατροπή η Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σκορ 3-2 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K15.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 της αντίστοιχης του Πανιωνίου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K15.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με ωραίο πλασέ εντός περιοχής του Μαράουι, ενώ στο 14’ ο Μούζος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Η Κρητική ομάδα μείωσε στο 20’ με το εκτός περιοχής σουτ του Ντρειάι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Δούκα να έχει απάντηση στην κεφαλιά του Αντωνακάκη.

Η ισοφάριση για τον ΟΦΗ ήρθε στο 30ο λεπτό, όταν ο Γαλανός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Χνάρη και με σουτ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 45’ ο Χνάρης έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 50’ ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του Λυγεράκη.

Στο 60’ ο Χέιλυ έβγαλε κάθετη πάσα για τον Μάρα, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Δούκα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

K15 ΟΦΗ: Αλεξανδράκης, Κοζυράκης, Καινουριάκης, Λαγουδάκης, Λυγεράκης, Χνάρης, Γαλανός (72’ Ματθαιάκης), Πετούσης (40’ Χειλυ), Αντωνακάκης (55’ Μάρα), Ασμαριανάκης (65’ Μαχλάς), Ντρεϊάι (65’ Κασσαπάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook