Ατυχία και απουσίες λύγισαν τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι παρουσιάστηκε ελλιπέστατος και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-1 κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Μανώλη Πατεμτζή να μην υπολογίζει σχεδόν μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών. Αποστολάκης, Φαλατάχ ήταν με την πρώτη ομάδα και τραυματίες οι Ζαχαριουδάκης, Ρολάκης, Θεοδοσουλάκης, Φαιτάκης.

Παρότι ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με πολλές απουσίες τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζη πήραν τα ηνία του αγώνα έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσαν να πλησιάσουν στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ροή του αγώνα στο 30ο λεπτό με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε ακόμα πιο δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Χότζα μετά από φάση διαρκείας και κεφάλια του Χνάρη που απέκρουσε ο Λίλο. Στο 70ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τσιάβου. Ο ΟΦΗ στην συνέχεια δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες και τελικά στο 89’ σε μια αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει το νικητήριο γκολ φτάνοντας στο 1-2.

Mπείτε στο LIVE BLOG του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook