Κ15: 1-1 με τον Ολυμπιακό με επτά παίκτες 13 χρονών!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο νεανικός ΟΦΗ απέδειξε για ακόμα μια φορά πως το μέλλον ανήκει στα τμήματα υποδομής του και έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό παρότι είχε ευκαιρίες για να πάρει και τη νίκη.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και διατηρώντας την εξαιρετική της απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Κ15 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Παρότι ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα όταν έκανε το 0-1 στο 4ο λεπτό με γκολ του Καμά, ο ΟΦΗ αντέδρασε και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Χριστοδουλόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λαγουδάκη ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Πετούση στο 55′ σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Τελικά η επιμονή του ΟΦΗ δικαιώθηκε όταν λίγο πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο, ο Κοζυράκης κέρδισε πέναλτι με τον Χνάρη ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Αυτό που αξίζει ν’ αναφέρουμε είναι πως αγωνίστηκαν επτά παίκτες που ήταν 13 χρονών (γεν. το 2009).

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Λυγεράκης (70′ Κασσαπάκης), Χέιλυ, Λαγουδάκης, Καινουριάκης (75′ Μαχλάς), Χνάρης, Κοζυράκης, Πετούσης (60′ Ματθαιάκης), Γαλανός, Ασμαριανάκης (60′ Κοντόπουλος), Ντρεϊάι (75′ Κλάδος).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook