Σπουδαίο ποδόσφαιρο και μεγάλο διπλό για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με γκολ του Πιστικού και τρομερό ποδόσφαιρο με δοκάρι, χαμένα τετ α τετ και μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ ο ΟΦΗ έφυγε νικητής από την Θεσσαλονίκη επικρατώντας του Άρη με 1-0.

Αποστολή στην Θεσσαλονίκη: Μανώλης Σαρρής

Τα πιτσιρίκια του Μανώλη Πατεμτζή πήραν τον έλεγχο του αγώνα μετά το πρώτο τέταρτο και με σωστή ανάπτυξη κέρδιζαν συνεχώς μέτρα στο γήπεδο φτάνοντας στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία με χαμένο τετ α τετ του Σημαντηράκη που έδιωξε δύσκολα σε κορνερ ο Καρακασίδης. Ο Άρης δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Μακατουνάκη που ήταν σταθερός στις εξόδους του με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 44’ με το μακρινό σουτ του Καρυπίδη να φεύγει μόλις άουτ.

Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου ο ΟΦΗ αύξησε κατακόρυφα την αποδοση του και ο Άρης πέρασε ένα εφιαλτικό δίλεπτο με τρεις χαμένες ευκαιρίες. Αρχικά ο κεραυνός του Αποστολάκη πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια οι Φαιτάκης και Φαλατάχ δεν κατάφεραν να σκοράρουν χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για δώσουν προβάδισμα στον ΟΦΗ. Η υπέροχη του ΟΦΗ καρποφόρησε στο 66ο λεπτό όταν ο Πιστικός έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή του Άρη και με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Ο Άρης απείλησε με διπλό δοκάρι και στην συνέχεια του αγώνα ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι δίχως να απειληθεί ενώ στο 80’ σκόραρε με κεφάλια του Χνάρη αλλά ακυρώθηκε ως επιθετικο φάουλ.

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook