Με πρωταγωνιστή τον Θεοδοσουλάκη, η Κ19 του ΟΦΗ «πάτησε» τον Ολυμπιακό!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη, η Κ19 του ΟΦΗ πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της για φέτος, επικρατώντας με σκορ 1-0 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού στο ΒΑΚ!

Με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη να είναι εξαιρετικός, η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού εντός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19. Έτσι, ο ΟΦΗ υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, χάνοντας μάλιστα δυο ευκαιρίες, αρχικά στο 10ο λεπτό με το σουτ του Φαϊτάκη να περνά άουτ και στη συνέχεια στο 25’ με την προσπάθεια του Θεοδοσουλάκη να καταλήγει επίσης εκτός της αντίπαλης εστίας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ ημίχρονο, ο ΟΦΗ όμως ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 65’ ο Θεοδοσουλάκης με ωραίο σουτ εντός περιοχής, νίκησε τον Παπαδούδη για το 1-0, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, χαρίζοντας τη νίκη στον ΟΦΗ!

ΟΦΗ κ19 (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Καρανδινός, Ρολάκης, Χνάρης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Θεοδοσουλάκης (80’ Φανουράκης), Πιστικός (45’ Μάρα), Fallatah (70’ Γανόπουλος), Αποστολάκης, Φαϊτάκης (60’ Σαλούστρος).

Ολυμπιακός Κ19: Παπαδούδης, Φαναράς(26′ Δρόσος), Ρέτσος, Κωστούλας (74′ Προκοπίου), Κουτσίδης, Μπακούλας (74′ Πετρόπουλος), Λιάτσος (60′ Πατήρας), Σταυρόπουλος, Αλίγιαγκιτς, Παπακανέλλος (60′ Μοίρας), Χρήστου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook