Διπλό στην Τρίπολη με σπουδαία μπάλα για τα ΟΦΑΚΙΑ του Μανώλη Πατεμτζή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σκόρερ τους Θεοδοσουλάκη και Μάρα η Κ19 του ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 2-0.

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κ19 του ΟΦΗ με τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζή να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση χάνοντας ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ πέραν εκείνων που πέτυχαν οι Μάρα και Θεοδοσουλάκης.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 13’ με τον Γανόπουλο να επιχειρεί το σουτ, το οποίο κατέληξε ελάχιστα εκτός της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 17’ το μακρινό σουτ του Αποστολάκη πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 48’ ο Ζουγλής πλάσαρε εντός περιοχής, με τον Μακατουνάκη να διώχνει δύσκολα. Στο 50ο λεπτό ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ όταν ο Αποστολάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Θεοδοσουλάκης πήρε την κεφαλιά – ψαράκι με τον Βαλληνδρά να πραγματοποιεί την επέμβαση του αγώνα διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Ο Αστέρας απείλησε στο 57′ με τον Κωστέα να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας  του Μακατουνάκη ενώ στο 79′ ο ΟΦΗ είχε νέα χαμένη ευκαιρία με το σουτ του Θεοδοσουλάκη και τον Βαλληνδρά να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το 0-1 ήρθε στην εξέλιξη της φάσης όταν ο Αποστολάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χνάρης έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι όπου από κοντά ο Μάρα άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Το δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε μόλις δυο λεπτά αργότερα. Στο 81’ ο Θεοδοσουλάκης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, έμεινε όρθιος παρά τα δυνατά μαρκαρίσματα που δέχθηκε και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2.

Στο 86’ ο ΟΦΗ άγγιξε το 0-3 με τον Φαϊτάκη να δίνει στον Ζαχαριουδάκη, ο οποίος πλάσαρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ, με το 0-2 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

K19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Μακατουνάκης, Καρανδινός, Ρολάκης, Χνάρης, Χότζα, Φαϊτάκης (85′ Σαντοριναίος), Θεοδοσουλάκης (89′ Μακράκης), Ζαχαριουδάκης, Φανουράκης (55′ Μάρα), Αποστολάκης, Γανόπουλος (55′ Σαλούστρος).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook