Video | Η ΠΑΕ παρουσιάζει την ακαδημία της

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο video η ΠΑΕ παρουσίασε τις ακαδημίες σε Ηράκλειο, Αθήνα, Ρέθυμνο ενώ στόχος είναι να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη επέκταση εντός και εκτός νησιού.

Μέσα από τις ομιλίες των τριών τεχνικών διευθυντών της ακαδημίας της ΠΑΕ σε Ηράκλειο (Μανώλης Πατεμτζής), Σάββα Κωφίδη (Συντονιστής Ακαδημίας), Ρέθυμνο (Γιώργος Μπαστάκης) και Αθήνα (Τάσος Θέος), εξηγείται η φιλοσοφία που διέπει τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

Μάλιστα ήδη στην Αθήνα βρίσκονται στην ακαδημία του ΟΦΗ 310 παιδιά που φορούν τ΄ “ασπρόμαυρα”.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι στον ΟΦΗ δεν υπάρχουν σκέψεις για δημιουργία ακαδημίας στο Ηράκλειο, καθώς οι μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες καλύπτονται από την ακαδημία του Ερασιτέχνη. Σε κάθε περίπτωση όμως αναμένεται να γίνουν στενευμένες κινήσεις από την ΠΑΕ προκειμένου να υπάρξουν συνεργασίας και σε άλλες περιοχές, με γνώμονα την ποιότητα και όχι την ποσότητα των ακαδημιών.

Δείτε το video που γυρίστηκε πριν από μερικές ημέρες ενώ σκοπός είναι να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη επέκταση του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ, μιλώντας πάντα σε μικρές ηλικίες και εκτός του Ηρακλείου όπου – ηλικιακά – καλύπτεται από εκείνες του Ερασιτέχνη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook