Καμία αλλαγή στις ακαδημίες της ΠΑΕ – Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία τους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αποχώρηση του Γιάννη Σαμαρά από τον ΟΦΗ δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο τον προγραμματισμό και την λειτουργία των τμημάτων υποδομής του club.

Τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ βρίσκονται σε πολύ ψηλό επίπεδο και σε αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς πως είναι έργο του Γιάννη Σαμαρά. Μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε συνδυασμό με την τεράστια αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων του ΒΑΚ, η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο και τα πρώτα δείγματα γραφής ξεκίνησαν να φαίνονται φέτος με την προώθηση των Αποστολάκη, Θεοδοσουλάκη όπου έγιναν και οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια.

Μάλιστα ήδη από τις πρώτες ώρες της Κυριακής ενημερώθηκαν όλοι όσοι τρέχουν τα τμήματα υποδομής στο “Βαρδινογιάννειο” πως συνεχίζεται κανονικά το έργο και η παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο Γιάννης Σαμαράς όπως φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες σε Ρέθυμνο και Αθήνα.

Αυτό δείχνει πως παρότι χώρισαν οι δρόμοι της ΠΑΕ με τον Γιάννη Σαμαρά όλοι γνωρίζουν εντός του club την μεγάλη οργάνωση με την οποία κινούνται τα τμήματα υποδομής και την συνεχή εξέλιξη που παρουσιάζουν σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook