Ψυχωμένη και με πάθος η Κ19 άξιζε τη νίκη στον Βόλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζή παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα στον Βόλο,   Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος αλλά παρέμεινε στο 1-1 με τους γηπεδούχους.

Όρθιος έμεινε στον Βόλο ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 της Superleague 1. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι βγάζοντας πάθος στο παιχνίδι τους παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με γκολ του Σωμαράκη που πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς με προβολή στο πρώτο δοκάρι μετά από σέντρα που έγινε από την δεξιά πλευρά. Ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ σκόραρε με ωραία προβολή ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν έξι λεπτά μετά με την μοναδική φάση που είχαν στο παιχνίδι. Ο Βόλος τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολή του Ζέρβα.

Κ19 Βόλος: Αυγερινός, Ζέρβας, Μαλαμούλης, Σανάι, Καταστέργιος, Τριανταφύλλου, Σίμος (57’ Κασιούρας), Αιχμαλωτίδης (57’ Ορτένζιος), Νταλιάνι, Παπαθανασίου, Στεργίου.

Κ19 ΟΦΗ: Μιράσι, Καρανδινός, Σημαντηράκης, Χνάρης, Σαλούστρος, Ρολάκης, Μάρα, Ζαχαριουδάκης, Σωμαράκης (85’ Μακράκης), Φαιτακης, Φανουράκης (85’ Γκιαουράκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook