Ακαδημία Ερασιτέχνη ΟΦΗ: Μεγάλη ανταπόκριση για την δημιουργία τμημάτων για κορίτσια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η γνωστοποίηση της δημιουργίας τμημάτων για κορίτσια από 4 χρονών στις ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση με ολοένα και περισσότερα παιδιά να εγγράφονται.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως ξεκινάει την δημιουργία τμημάτων υποδομής αποκλειστικά για κορίτσια για τις ακαδημίες που πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους στις εγκαταστάσεις του Calcetto. Με την ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις της από την προηγούμενη Δευτέρα, ήδη αρκετοί γονείς που θέλουν τα κορίτσια τους να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου έχουν πάει τα μικρά κορίτσια και έχουν εγγραφεί στα τμήματα υποδομής. Η ανταπόκριση είναι αρκετά μεγάλη και ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές για την δημιουργία τμημάτων αποκλειστικά για κορίτσια από 4 έως 14 χρονών.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές, σε αγόρια και κορίτσια για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Η γραμματεία της ακαδημίας ποδοσφαίρου, λειτουργεί απο Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 – 21:00 στο Calcetto (Tηλέφωνα επικοινωνίας: 6934590403 και στο 2810317777).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook