Φιλική ήττα για την Κ19 από τον Πόρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης
Οι “μπλε” επικράτησαν της Κ19 του ΟΦΗ με 4-2 το Σάββατο το απόγευμα (06/08) στο “Ικάριο” σε φιλικό ματς.
Η ενημέρωση από τον Πόρο αναφέρει:
“Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού με διάθεση, αυτοματισμούς, τρεξίματα, πρέσινγκ και διαφορετικούς σχηματισμούς. Αισιόδοξη η πρώτη εικόνα για τον νέο Πόρο απέναντι στην Κ19 του ΟΦΗ.
Οι “μπλε” επικράτησαν των “ασπρόμαυρων” με 4-2 το Σάββατο το απόγευμα (06/08) στο “Ικάριο”, δείχνοντας ένα κομμάτι των όσων έχουν δουλέψει εδώ και δύο εβδομάδες μέσα στο γήπεδο.
Έχοντας καλή, ελπιδοφόρα παρουσία, αλλά και δείχνοντας συνέπεια και προσήλωση στο τακτικό κομμάτι.
Το πρώτο γκολ της σεζόν πέτυχε ο Μπάμπης Πήλιος (6′), ο Βασίλης Μπάμπης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Πόρο (34′), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πρωταγωνιστής ήταν ο Κρίστιαν Φρόκκου με δύο τέρματα (72′, 77′).
Για τους μικρούς του ΟΦΗ ισοφάρισε προσωρινά (1-1) ο Θεοδοσουλάκης (31′) και μειωσε στο φινάλε (80′) ο Γεωργαλής. Οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν σε κάποια σημεία πτυχές του ταλέντου τους όπως και ότι χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά υπό τις οδηγίες του Μανώλη Πατεμτζη και των συνεργατών του. Το παιχνίδι είχε συνολική διάρκεια 80 λεπτά (40 λεπτά το κάθε ημίχρονο).
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6′ Πανέμορφο γκολ για τον Πόρο. Ο Πήλιος “έκλεψε” από αριστερά και με τρομερό πλασέ από πλάγια μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Καλαφάτη (1-0).
31′ Η Κ19 του ΟΦΗ ισοφαρίζει. Ο Θεοδοσουλάκης “έκλεψε” από τους παίκτες του Πόρου και με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζαφείρη (1-1).
34′ Δεύτερο γκολ για τον Πόρο. Σέντρα – σουτ Μπάμπη από αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Καλαφάτη και κατέληξε στην αριστερή του γωνία (2-1).
36′ Η Κ19 του ΟΦΗ απειλεί. Σέντρα – ξυραφιά του Φανουράκη από δεξιά, πέρασε η μπάλα απ’ όλους, δεν την βρήκε κανείς.
39′ Ευκαιρία για τον Πόρο. Βαθιά μπαλιά των παικτών του Πόρου για τον Καστελλιανακη που μπήκε από δεξιά στην περιοχή και σούταρε δυνατά και διαγώνια έξω.
59′ Καλή στιγμή για τον Πορο. Κλέψιμο του Φρόκκου από δεξιά και γύρισμα την κατάλληλη στιγμή στον Μεχμετάι το δυνατό σουτ του οποίου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Κ19 του ΟΦΗ.
72′ Τρίτο γκολ για τον Πόρο. Ωραία ενέργεια Καλαμιώτη και γύρισμα από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Φρόκκου με σουτ στη δεξιά γωνία έκανε το 3-1.
77′ Τέταρτο γκολ για τον Πόρο. Διαγώνιο σουτ του Φρόκκου από δεξιά, η μπάλα στην δεξιά γωνία του κίπερ της Κ19 του ΟΦΗ (4-1).
79′ Σέντρα Μεταξάκη από αριστερά, ο Φρόκκου προσπάθησε με τακουνακι να σκοράρει αυτή τη φορά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
80′ Μειώνει η Κ19 του ΟΦΗ. Με προβολή ο Γεωργαλής στο δεύτερο δοκάρι κάνει το 4-2.
Σφύριξε ο πολύπειρος Βασίλης Κοκκινάκης.
ΠΟΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Ζαφείρης, Παπαδομιχελάκης. Αυγουστάκης Σημαιάκης, Μπάμπης, Μαγάκης, Ουζούνογλου, Ριζάκης, Κομνηνός, Πήλιος, Καστελλιανάκης.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκογκόσης, Νάκας, Μαυρής, Καλαμιώτης, Μεταξάκης, Μεχμετάι, Ζούζουλας, Αγριμάκης, Φρόκκου, Ξυλούρης και Κοσκινάς.
Κ19 ΟΦΗ (ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΤΕΜΤΖΗΣ): Καλαφάτης, Καραντινός, Σημαντηράκης, Χνάρης, Ρολάκης, Αδαμάκης, Φαιτάκης, Ζαχαριουδάκης, Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης, Σωμαράκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μαθιουδάκης, Γεωργαλής, Μάρα, Σαλούστρος Πλανάκης, Χότζα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook