Video | Το μήνυμα του Αστέρα Ρεθύμνου: “Ο ΟΦΗ αποτελεί το πιο όμορφο σπίτι για τα παιδιά μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αστέρας με video μέσα από το επίσημο κανάλι του παρουσίασε όλη την εκδήλωση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ και με λίγα λόγια περιέγραψε την σημασία της για το Ρέθυμνο.

Απευθυνόμενοι προς τους γονείς των παιδιών οι άνθρωποι του Αστέρα Ρεθύμνου αναφέρθηκαν στην συνεργασία με τον ΟΦΗ και είπαν χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει παρατεταμένο χειροκρότημα από τους γονείς των 300 παιδιών της ακαδημίας: “Τις ομάδες τις κάνουν οι άνθρωποι, η παρουσία της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού μας αποτελεί το πιο όμορφο σπίτι για τα παιδιά σας. Εύχομαι να δημιουργήσει ακόμα περισσότερους φιλάθλους του ΟΦΗ και είμαστε στα σκαριά για να δούμε δικά μας παιδιά με την φανέλα του.

“Είναι τεράστια η χαρά που είμαστε εδώ και ένιωθα περήφανος βλέποντας όλο αυτό που γίνεται για την ένωση των δυνάμεων του ΟΦΗ με τον Αστέρα Ρεθύμνου. Όταν συζητήσαμε στον ΟΦΗ για να γίνει η συνεργασία και η πρώτη ομάδα που αποτέλεσε και μεγάλη μας επιθυμία ήταν ο Αστέρας Ρεθύμνου. Βλέποντας όλα όσα γίνονται απόψε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την συνεργασία. Πρέπει να χειροκροτήσω όλους τους γονείς και είναι μεγάλη ευλογία να διατηρείς τις αρχές σου και βλέπω πως αυτό συμβαίνει εδώ. Θα ήθελα την επόμενη χρονιά να βραβεύσουμε και τον διακριτικό γονιό” είπε από την πλευρά του ο Ηλίας Πουρσανίδης ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου υπογράμμισε πως: “Δεν έχουν θέση οι ξύλινοι λόγοι και θα προσθέσω πως είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την ΠΑΕ ΟΦΗ να συνεργαζόμαστε με ένα ιστορικό και τόσο καλά δομημένο σωματείο όπως είναι ο Αστέρας Ρεθύμνου”.

Δείτε το video

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook