Με τέσσερις νεαρούς παίκτες του ΟΦΗ οι προπονήσεις προεπιλογής των Εθνικών ομάδων

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ βρίσκονται στις κλήσεις για τις προπονήσεις προεπιλογής των Εθνικών ομάδων που θα γίνουν στο γήπεδο του Λίντο την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων, θα διεξαχθούν προπονήσεις προεπιλογής, στις οποίες θα παρευρίσκονται ο κ. Κωνσταντινίδης Κώστας (Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών Ομάδων), ο κ. Θέος Αναστάσιος (Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κ19) και ο κ. Χατζόπουλος Άγγελος (Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδας Κ15).

Οι προπονήσεις θα γίνουν στις 17:00 και 18:30 στο γήπεδο του Λίντο το απόγευμα της Πέμπτης (16/06), με τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ, γεννημένους το 2008 να βρίσκονται στις κλήσεις. Ο λόγος για τους Μανόλη Χνάρη, Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, Γιώργο Λυγεράκη και Νίκο Κουκουριτάκη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΣΗ, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή self test εντός 24 ωρών από την έναρξη της προπόνησης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν με λευκή ενδυμασία (κάλτσες, φανέλα, σορτσάκι), ποδοσφαιρικά παπούτσια και επικαλαμίδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook