Οι αλλαγές στις “Κ” και η φημολογία για Νεντέλκοβιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σκοπό και στόχο να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο στις “Κ” της ΠΑΕ έπονται αλλαγές ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΟΦΗ είναι μια από τις ομάδες που έχουν ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής με σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Κάτι που βεβαίως απαιτεί υπομονή σε ένα πεδίο εντελώς διαφορετικό από αυτό της πρώτης ομάδας. Ήδη τα τελευταία χρόνια υπάρχουν ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα ενώ ήδη ολοένα και περισσότερα παιδιά βλέπουμε να καλούνται στις μικρές εθνικές ομάδες με τελευταίο τον Ρολάκη.

Στα πλαίσια των αλλαγών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που έπονται σε όλα τα επίπεδα με το Βαρδινογιάννειο να διαθέτει ολοκαίνουργια γήπεδα που θα είναι έτοιμα με την έναρξη της νεας σεζόν, υπάρχει η πληροφορία από την Αθήνα πως δεν αποκλείεται να προκύψει συνεργασία με τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός που οδήγησε φέτος την Κ15 της ΑΕΚ στο Final Four ωστόσο λόγω διαφοράς φιλοσοφίας παραιτήθηκε – λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή της τελικής – φάσης είναι ένας άνθρωπος με πολλά χρόνια θητείας στην Ένωση ενώ γνωρίζεται και με τον Γιάννη Σαμαρά από την κοινή θητεία τους στον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook