Ξεκινούν τα δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ στην Αττική – Όλες οι πληροφορίες

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων για την ακαδημία του στην Αθήνα, τα οποία θα συμμετέχουν στο Attica Cup, αλλά και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών. Τα δοκιμαστικά θα γίνουν από τη Δευτέρα 6/6 έως την Τετάρτη 8/6, στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC».

Θυμίζουμε ότι την δημιουργία των δύο ομάδων είχε προαναγγείλει στις δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του ΟΦΗ στην Αθήνα, Τάσος Λαζάρου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα δοκιμαστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τη δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων, τα οποία θα συμμετέχουν στο Attica Cup (πρωτάθλημα των ΠΑΕ), καθώς και στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ανακοινώνει η ομάδα μας, μέσα από τη διαδικασία δοκιμαστικών προπονήσεων, με τους αθλητές να έχουν το δικαίωμα στελέχωσης των μεικτών ομάδων της Αθήνας.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 6/6 έως την Τετάρτη 8/6, στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» (Ορφέως 203 & πάροδος Λ. Κηφισού, Αιγάλεω) θα διεξαχθούν δοκιμαστικές προπονήσεις, παρουσία στελεχών της ΠΑΕ ΟΦΗ με στόχο τη δημιουργία δύο αγωνιστικών τμημάτων ανά ηλικιακή κατηγορία.

Στο ίδιο διάστημα και στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν επίσης δοκιμαστικές προπονήσεις τερματοφυλάκων, υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Βαγγέλη Λάππα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στην Αττική θα παρέχει στους αθλητές:

  • Υπεύθυνο προγραμμάτων φυσικής κατάστασης
  • Αθλητικό ψυχολόγο
  • Αθλητικό διατροφολόγο
  • Εργοφυσιολόγο
  • Αναλυτή

Το πρόγραμμα των δοκιμαστικών για τη στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων

Δευτέρα 06/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2012 (κ11) – 2013 (κ10)

Τρίτη 07/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2010 (κ13) – 2011 (κ12)

Τετάρτη 08/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2008 (κ15) – 2009 (κ14)

  • Για την καλύτερη οργάνωση των προπονήσεων οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φοράνε λευκό σορτσάκι, λευκό t-shirt και να φέρουν αρνητικό Self Test ημέρας.

H ώρα συγκέντρωσης στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» και τις τρεις μέρες θα είναι στις 17:30, με τις προπονήσεις να αρχίζουν στις 18:00.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:

6937656865 (Τάσος Λαζάρου) – 6955050150 (Γραμματεία)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook