Φουλ δράση στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: Συμμετέχει σε τρία μεγάλα τουρνουά σε Κρήτη και Αθήνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε φουλ δράση βρίσκονται αυτές τις μέρες οι ταλαντούχοι (Κ9-Κ13) ποδοσφαιριστές, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Και αυτό γιατί, όλες οι ηλικιακές ομάδες, συμμετέχουν σε τρία μεγάλα τουρνουά στην Κρήτη και στην Αθήνα και μέσα απο τους αγώνες που θα δώσουν, θα κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Συγκεκριμένα το τμήμα Κ13 (2009) λαμβάνει μέρος σε τουρνουά στα Χανιά που θα διαρκέσει μέχρι την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου, τα τμήματα Κ11 (2011) και Κ9 (2013) συμμετέχουν στο AEGEO CUP στο Ηράκλειο, ενώ το διάστημα 25 – 28 Απριλίου το τμήμα Κ11 (2011), θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα λάβει μέρος στο PAIANIA TALENT CUP, μια πάρα πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση, όπου θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

“Η συμμετοχή των τμημάτων μας τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα, στις συγκεκριμένες διοργανώσεις εντάσσεται στον ετήσιο προπονητικό σχεδιασμό μας και γίνεται στα πλαίσια της όσο το δυνατόν καλύτερης εκπαίδευσης των μικρών μας ποδοσφαιριστών” αναφέρει ο επικεφαλής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Βασίλης Μαραγκάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook