Elite Neon Cup: Τετράδα και βραβείο Fair play για την Κ14 του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η Κ14 του ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, αλλά και το βραβείο Fair Play της διοργάνωσης στο φετινό διεθνές τουρνουά Elite Neon Cup, που διεξήχθη στην Αθήνα το διήμερο 15-17/4.

Με την παρουσία της στην Αθήνα, η ομάδα του ΟΦΗ έδειξε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο ΟΦΗ είχε στην αποστολή του 19 παίκτες από τους οποίους οι 11 ήταν από την Κ14 και οι 8 από την Κ13. Όλα τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες. Σημαντικό να αναφερθεί είναι ότι από τα 8 γκολ που πέτυχε συνολικά η ομάδα στη διοργάνωση, τα 4 ήταν από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ13.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Κουκουριτάκης, Λυγεράκης, Χείλυ, Λαγουδάκης, Καινουργιάκης, Κοζυράκης, Γαλανός, Πετούσης, Μάρα, Χνάρης, Ντρεϊάι, Ακουμιανάκης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Αλεξανδράκης, Κλάδος, Κασσαπάκης, Μαχλάς, Ματθαιάκης.

Η πορεία της ομάδας στη διοργάνωση:

Η Κ14 του ΟΦΗ συμμετείχε στον Β’ όμιλο με τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΚ, του Ιωνικού και της ακαδημίας Diamonds. Στο πρώτο ματς με απέναντι στην Diamonds, επικράτησε με σκορ 2-1, με σκόρερ τους Ασμαριανάκη και Γαλανό. Επόμενη αντίπαλος ήταν η Κ14 της ΑΕΚ, με τον Χείλυ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα, χαρίζοντας τη νίκη στον ΟΦΗ, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής και απέναντι στην Κ14 του Ιωνικού με σκορ 2-0 (Γαλανός και Μάρα), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Στον προημιτελικό ο ΟΦΗ αντιμετώπισε την Κ14 του Πανιωνίου, την οποία νίκησε με σκορ 2-0 με σκόρερ τους Χνάρη (πέναλτι) και Πετούση, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον ημιτελικό, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό (σκόρερ ο Μάρα).

Ο ΟΦΗ κατέκτησε τελικά την 4η θέση στο τουρνουά, καθώς ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 1-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook