Εντός έδρας ήττα για την Κ19 του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League K19. Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 32ο λεπτό, με την κεφαλιά του Σωμαράκη να περνά άουτ, μετά από σέντρα του Καρανδινού, ενώ την ίδια τύχη είχε το μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη στο 42’. Στο β’ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ, όμως καμία από τις προσπάθειες αυτές δεν απέδωσε καρπούς.

Στο 52’ η κεφαλιά του Σωμαράκη πέρασε άουτ, στο 57’ ο Κυρίτσας είχε απάντηση στο σουτ του Λέλεκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 64’ ο Λαμάι έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει εκτός της αντίπαλης εστίας.

Ο Απόλλωνας βρληκε τον τρόπο να προηγηθεί και να κρατήσει το αποτέλεσμα ως το φινάλε. Στο 80ο λεπτό ο Μουστάκας, ο οποίος είχε δοκάρι στο 60’, βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μιράσι και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων δεν άλλαξε κι έτσι ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μιράσι, Σημαιάκης (87’ Ρολάκης), Κορνιλάκης, Χνάρης, Γωνιωτάκης, Χαλκιαδάκης (75’ Κουτσουπιάς), Καρανδινός (46’ Φαϊτάκης), Λέλεκας, Λαμάι, Αποστολάκης, Σωμαράκης (62’ Γιακουμάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook