K17: Ήττα με 3-2 για τον ΟΦΗ που πλήρωσε το κακό πρώτο 45λεπτο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεχόμενος 3 γκολ στα πρώτα 45 λεπτά, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην είναι αρκετή η αντεπίθεση στα επόμενα 45 λεπτά.

Η Ένωση έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15ο λεπτό και με δύο ακόμα γκολ στο 30′ και το 45′ βρέθηκε να προηγείται με 3-0.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ δεν το έβαλε κάτω και αντεπιτέθηκε στο δεύτερο ημίχρονο μειώνοντας σε 3-1 στο 50ο λεπτό με το πέναλτι του Γρίβα που κέρδισε ο Καστελιαννάκης.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Δεληγιαννάκης μείωσε σε 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ενώ η μεγάλη ανατροπή παραλίγο να ολοκληρωθεί στο 89ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ του Χαλκιαδάκη.

Ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Δεληγιαννάκη στο 78ο λεπτό.

Ο.Φ.Η: Μπρόκος, Σπαχής (75’Μιγαδάκης), Παχάκης, Λογοθέτης (39’ Καροφυλλάκης) , Δαμιανάκης, Γαργανουράκης (60’ Πλαίτης), Μπάμπης (λ.τ 20’ Δεληγιαννάκης), Κατσαρέλης, Χατζάκης, Γρίβας, Καστελιαννάκης (λ.τ Χαλκιαδάκης Ευ)

Α.Ε.Κ: Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ερέκι, Κουτούζης,Ζεσάι, Ζιβάνοβιτς, Τζάθας, Κάτσικας, Αραμπατζής, Μίχας, Μωησιάδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook