H ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ήττα της Κ19 από τον Παναιτωλικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, σε αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) στο γήπεδο του Π.Ο. Ατσαλένιου, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Ο Μανώλης Πατεμτζής έδωσε τη δυνατότητα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της Κ17 να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τόσο για να πάρουν χρόνο συμμετοχής λόγω της μεγάλης απραξίας, όσο και για να καλύψει τις απουσίες που υπήρχαν.

Η καλύτερη στιγμή της ομάδας μας στο α’ ημίχρονο ήταν στο 25ο λεπτό, με τον Αποστολάκη να σουτάρει άουτ, μετά από κάθετη του Χαλκιαδάκη.

Στο 40ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ταράση, ο οποίος στο 62’ άνοιξε το σκορ. Το 0-2 ήρθε στο 78’ από τον Ζαβέρδα, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΟΦΗ.

Στο 84’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας για χέρι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θεοδοσουλάκης, ο Ραγιάς απέκρουσε, όμως ο Φανουράκης πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μιράσι, Καρανδινός, Κορνιλάκης (80’ Ζαχαριουδάκης), Σημαιάκης (70’ Φανουράκης), Γωνιωτάκης, Χνάρης, Φαϊτάκης, Χαλκιαδάκης (80’ Σαντοριναίος), Γιακουμάκης (60’ Θεοδοσουλάκης), Αποστολάκης, Σημαντηράκης (46’ Λαμάι).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook