Ισόπαλη με τον Ολυμπιακό η Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ19 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Ο αγώνας έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/12) στο γήπεδο του Ατσαλένιου. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Σωμαράκη. Τρία λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με το σουτ του Θεοδοσουλάκη να περνά άουτ. Κορυφαία στιγμή του ΟΦΗ στο α’ ημίχρονο ήταν αυτή στο 20′, όταν ο Θεοδοσουλάκης δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Παπαδούδη.

Οι “ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν σε 1-1 στο 24′, με τον Νικολή, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο. Στο 50ο λεπτό ο Αμανάκης έκανε τη σέντρα για τον Αποστολάκη, η κεφαλιά του οποίου πέρασε εκτός εστίας, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 83ο λεπτό, καθώς ο Βασιλάκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σακαλίδης, Βασιλάκης, Κορνιλάκης, Σημαιάκης, Χνάρης Κ., Λέλεκας, Χνάρης Γρ. (75′ Γιακουμάκης), Αποστολάκης, Σωμαράκης (85′ Γεωργαλής), Θεοδοσουλάκης (45′ λ.τ. Αμανάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook