Ηττήθηκε από τον Ιωνικό η Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 από την αντίστοιχη του Ιωνικού σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19.

Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Ατσαλένιου, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 14′ και τον ΟΦΗ να κάνει το 1-1 με τον Λέκεκα στο 20′.  Δυο λεπτά αργότερα, ο Αποστολάκης έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Σωμαράκη στο 31’.

Στο 47’ ο Ιωνικός διπλασίασε τα γκολ του, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 63ο λεπτό. Ο ΟΦΗ κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να σκοράρει κι άλλα τέρματα, όπως το σουτ του Αποστολάκη στο 82’, το οποίο εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, αλλά και αυτά των Τζεβαμπινά (86’) και Χνάρη (90’), με την μπάλα να περνά εκτός εστίας και στις δυο περιπτώσεις.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σακαλίδης, Χνάρης Γρ., Κορνηλάκης, Σημαιάκης (70’ Αμανάκης), Βασιλάκης, Λέλεκας, Γιακουμάκης (70’ Γεωργαλής), Αποστολάκης (90’ Μακράκης), Σωμαράκης (85’ Τζεβαμπινάς), Λαμάι, Θεοδοσουλάκης (90’ Μάρα).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook