Ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη για τους Κ20 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα ωραίο παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι η ομάδα των Κ20 του Εργοτέλη επικράτησαν με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΗ. Οι “κιτρινόμαυροι” κατέβασαν μια ομάδα με αρκετούς παίκτες που έχουν παίξει και με την πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να παρουσιάσει μια άκρως ανταγωνιστική εικόνα χωρίς όμως να πάρει κάτι.

Ο Εργοτέλης πήρε νωρίς προβάδισμα νωρίς στο παιχνίδι όταν ο Ανδρεαδάκης άνοιξε το σκορ στο 10΄ . Ο ΟΦΗ κατάφερε να αντιδράσει λίγο αργότερα και στο 26΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Σκουτέλη. Η χαρά όμως των παικτών του Δημήτρη Βολονάκη δεν κράτησε πολύ καθώς στο 34΄ ο Καρέλης έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Γιαλιτάκης, Πρωτογεράκης, Λουμπάκης, Κανδηλάκης, Άλλα, Ανδρεαδάκης Π. (66’ Λίπι), Μπουχαλάκης, Δωματάς (90’ Κούτρης), Κούρτι, Καρέλης.

ΟΦΗ: Μπρόκος, Μπολάκης, Ντελία, Φάζος (λ.τ. 33’ Κωστάκης), Δαμιανάκης, Κολιακουδάκης, Σκουτέλης (74’ Χριστοδουλάκης), Παπαδιός, Νύκταρης (70’ Φραγκιαδάκης), Κωνσταντίνου, Βλαχάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook