Όρθια στον Βόλο η Κ19 με χαμένο πέναλτι – ισοφάρισε παίζοντας με 10 παίκτες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο και ήταν πίσω στο σκορ τα παιδιά του Μανώλη Πατεμτζή έφυγαν από τον Βόλο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Βόλου. Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και στο 10’ με το σουτ του Κορνιλάκη άγγιξε το 0-1 καθώς πέρασε ελάχιστα άουτ, μετά από σέντρα του Αποστολάκη. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λαμάι στο 23’, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιακουμάκη, έστειλε την μπάλα ξανά εκτός εστίας.

Στο 33’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, με τον Λαμάι να το εκτελεί, χωρίς να καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ακριβόπουλου έκαναν το 1-0, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 60’, λόγω αποβολής του Χνάρη (δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα) ωστόσο τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Θεοδοσουλάκη να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πουλιανά.

Στο 85’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή με τον Φαϊτάκη να σουτάρει από την μικρή περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 87’ ο Λέλεκας έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ήταν όμως άστοχος.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σακαλίδης, Χνάρης Κ., Κορνιλάκης, Σημαιάκης, Γωνιωτάκης (58′ Θεοδοσουλάκης), Βασιλάκης, Χνάρης Γρ., Λέλεκας, Γιακουμάκης (70′ Αμανάκης), Λαμάι (83′ Φαϊτάκης), Αποστολάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook