Δεύτερη σερί νίκη για την Κ19 του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ19 του ΟΦΗ πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της, επικρατώντας της Λαμίας με 2-1.

Η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 της Λαμίας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, παίρνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτητου καλή στιγμή στο 12’ με τον Αποστολάκη να σουτάρει και τον Τρόπουλο να μπλοκάρει, ενώ στο 28’ έχασε νέα σημαντική ευκαιρία, με τον Σωμαράκη να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 40ο λεπτό, όταν ο Θεοδοσουλάκης με ωραίο πλασέ, έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη, νίκησε τον Τρόπουλο, δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Στο 52’ ο Σωμαράκης βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Θεοδοσουλάκη στο 55’. Στο 75’ ο Λέλεκας διπλασίασε τα γκολ για τον ΟΦΗ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολάκη. Στις καθυστερήσεις ο Τρουμπουλος νίκησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Βασιλάκη, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Σακαλίδης, Χνάρης, Κορνιλάκης (74’ Γιακουμάκης), Σημαιάκης, Βασιλάκης, Χαλκιαδάκης, Χνάρης, Λέλεκας, Σωμαράκης (68’ Αμανάκης), Αποστολάκης, Λαμάι (25’ λ.τ. Θεοδοσουλάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook