Ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟ για τους Κ17 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα ο πρωτοπόρος, Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει, της νεανική ομάδας του ΟΦΗ στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Κ17, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο του Βενεράτου, παρουσία αρκετού κόσμου.
Στον αγώνα αυτόν οι παίκτες της ομάδος του ΟΦΗ έδειξαν μεγάλο πάθος και απείλησαν πρώτοι στο 18’, με το Γαργανουράκη με σουτ, ενώ στο 25’ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι.
Στο 40’ η ομάδα του Παναθηναϊκού ευτύχησε να προηγηθεί, με την ομάδα του ΟΦΗ να διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ και στο 42’ ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει καταφανέστατο πέναλτι, σε ανατροπή του Κατσαρέλη μέσα στην περιοχή, του Παναθηναϊκού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ, προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ   με σουτ του Μπάμπη που πέρασε μόλις άουτ και σημαντική ευκαιρία του Καστελιαννάκη που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Παναθηναικού. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 78’ και να πετύχει το 3-0 στο 88’, και ενώ η ομάδα του ΟΦΗ προσπαθούσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.
ΟΦΗ: Μπρόκος, Σπαχής, Τουγλής (78’Γρίβας), Παχάκης, Λογοθέτης (85΄Ανδρουλάκης), Μπάμπης, Γαργανουράκης, Κατσαρέλης (80’Παρασύρης), Χατζάκης (62’Καροφυλάκης), Δεληγιαννάκης,  Χαλκιαδάκης Γ(λ.τ 42’Καστελιαννάκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook