Ήττα με 4-1 στα Γιάννενα υπέστη η Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ στο 12’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρίζου.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 18’, με τον Κώττη να σουτάρει και τον Βρακά να αποκρούει. Στο 20’ ο ΠΑΣ Γιάννινα διπλασίασε τα γκολ του με τον Λάμα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κύρκος με σουτ εντός περιοχής έκανε το 3-0.

Η Κρητική ομάδα είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 27ο λεπτό με τον Σωμαράκη να από το ύψος του πέναλτι και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει.

Δυο λεπτά αργότερα ο Λέλεκας με διαγώνιο σουτ από δεξιά εντός περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 32’ ο Μπέκου σούταρε από την μικρή περιοχή, ήταν όμως άστοχος.

Στο 50ο λεπτό ο Μαχαίρας με κοντινό σουτ νίκησε τον Μιράσι για το 4-0.

Στο 70’ ο Θεοδοσουλάκης έστειλε την μπάλα άουτ, έπειτα από πάσα του Χνάρη, δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 78’, όταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας βρήκε το δρόμο προς την εστία των γηπεδούχων, μειώνοντας σε 4-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χνάρη.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σακαλίδης (46’ Μιράσι), Χνάρης (46’ Θεοδοσουλάκης), Κορνιλάκης, Γωνιωτάκης, Βιτώρος, Βασιλάκης, Χνάρης Γρ., Λέλεκας, Σωμαράκης (58’ Χαλκιαδάκης), Αποστολάκης (78’ Γεωργαλής), Λαμάι (70’ Γιακουμάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook