Ήττα με ανατροπή στις καθυστερήσεις από τον Άρη για την Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Πρεμιέρα με ήττα για την Κ19 του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League Κ19. Η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή παρότι προηγήθηκε, ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και απείλησε στο 12ο λεπτό, με τον Μπέκου να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Τρίγκατζη να έχει απάντηση. Το ίδιο συνέβη και στο 18’ με το σουτ του Αποστολάκη από πλάγια θέση. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 36′ με τον Θεοδοσουλάκη να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Βιτώρου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των «κιτρινόμαυρων», για το 0-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Άρης έφτασε στην ανατροπή με τα δύο γκολ του Τσιπούρα. Ο νεαρός παίκτης των γηπεδούχων σκόραρε στο 76′ με πλάγιο σουτ και στο 90+4′ με σουτ από το όριο της μικρής περιοχής και “έγραψε” το τελικό 2-1.

K19 Άρη: Τριγκατζης, Τσερα (70′ Βασιλείου), Γιαννακου (90′ Τότσικας), Καραμανλής, Βακουφτσης, Σαλιαρης, Πάγιος, Τσιατσιος, Σγουρός(45′ Τζιμας), Τσιπουρας (90′ Σγουρός), Παναγιδης (83′ Χατζηιωαννου).

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μιράσι, Χνάρης Γρ. (75’ Αμανάκης), Γωνιωτάκης, Βιτώρος, Κορνιλάκης, Βασιλάκης, Λέλεκας (60’ Χνάρης Κ.), Αποστολάκης, Μπέκου (86’ Γιακουμάκης), Θεοδοσουλάκης (75’ Χαλκιαδάκης), Σωμαράκης (86’ Καφούσης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook