Έκλεισε με νίκη τη χρονιά η Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ19 του ΟΦΗ ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με 3-2 του Άρη.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε στο ΒΑΚ, στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League U19, η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 της αντίστοιχης του Άρη και έκλεισε ιδανικά τη χρονιά.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στο 8’ με τον Σωμαράκη, μετά από σέντρα του Χνάρη. Ο ίδιος παίκτης άνοιξε και το σκορ στο 23′, με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Άρης είχε ένα δοκάρι στο 32′, όμως ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια με πλεονέκτημα δύο τερμάτων, αφού ο Αποστολάκης σκόραρε στο 41′ μετά από κάθετη πάσα του Λέλεκα.

O Άρης μείωσε στο 68′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγίδη, ενώ το 3-1 για τον ΟΦΗ έγινε στο 86′ επίσης απο΄εκτέλεση πέναλτι, με τον Μπέκου να το κερδίζει και να το εκτελεί σωστά. To τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Σπαρτιάτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Με αυτή τη νίκη, Η κ19 του ΟΦΗ τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μιράσι, Σημαιάκης (75’ Αμανάκης), Γαϊτάνης, Σμπώκος, Βιτώρος, Βασιλάκης, Χνάρης, Λέλεκας, Σωμαράκης (46’ Κιζυλης), Αποστολάκης (75’ Γεωργαλής), Θεοδοσουλάκης (65’ Μπέκου).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook