Επίσημο: Νίκη για την Κ19 του ΟΦΗ με 3-0 άνευ αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague αποφάσισε να κατοχυρώσει το “τρίποντο” στην Κ19 του ΟΦΗ για το παιχνίδι που δεν έγινε με υπαιτιότητα της ομάδας των Ιωαννίνων και να την τιμωρήσει με -3 και χρηματικό πρόστιμο.

Η Κ19 του ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική, καθώς η αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε να μην γίνει το παιχνίδι για την 10η αγωνιστική, επειδή η μετακίνησή της στην Κρήτη θα ήταν δύσκολη. Ο αγώνας δεν ορίστηκε ποτέ τελικά, με την διοργανώτρια αρχή να κατοχυρώνει τη νίκη στον ΟΦΗ στα χαρτιά, αλλά και να τιμωρεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με -3 και πρόστιμο.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα Κ19: «Βάσει των αναφερομένων στα υπ’ αριθμ. πρωτ. 1510/31-5-2021 και 1512/1-6-2021 εγγράφων σας, τα οποία κοινοποιήθηκαν στο παρόν Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League Ελλάδα, με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 2238/2-6-2021 διαβιβαστικό έγγραφο του Διευθυντή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League Ελλάδα, καλείσθε ενώπιόν μας προς απολογία, την Πέμπτη, 10-6-2021 και ώρα 14:00, ως υπαίτια για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΦΗ – Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας ΝΕΩΝ κάτω των 19 ετών, εξαιτίας της μη προσελεύσεως της ομάδας σας, ήτοι για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 επ, 16 παρ. 1 περ. α΄ και 17 παρ. 1, 2 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Ο»:

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι η μη τέλεση του αγώνα οφείλεται σε υπαιτιότητα της εγκαλουμένης Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-19.

ΤΙΜΩΡΕΙ την εγκαλουμένη Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ-19, με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3.

ΑΦΑΙΡΕΙ από την ως άνω εγκαλουμένη τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη τη χρηματική ποινή των χιλίων τριακοσίων τριάντα τριών ευρώ (8.000 Χ 1/6 = 1.333,00) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο., σε συνδυασμό με άρθρο 3 παρ. 3 περ. γ΄ του Π.Κ. Ε.Π.Ο.).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook