Κ19: Επιστροφή με εντός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ19 του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 4-0 εντός έδρας από τον Ολυμπιακό.

Η Κ19 του ΟΦΗ επέστρεψε στη δράση μετά από μήνες αποχής, με το παιχνίδι κόντρα στην Κ19 του Ολυμπιακού στο “Γεντί Κουλέ”, που έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο, επικρατώντας με 4-0. Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Τσέλιος στο 8′ με κοντινό σουτ, ενώ στο 13′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 4ο λεπτό με πέναλτι, με τον Τσέλιο να σημαδεύει το δοκάρι του Μακατουνάκη.

Ο Κασέμι έκανε το 3-0 για τον Ολυμπιακό στο 51′ ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παπαδάκος στις καθυστερήσεις. Ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες να σκοράρει στο 34′ με ένα σουτ του Χνάρη, στο 44′ με τον Μπερικάκη, αλλά και στο 87ο λεπτό όταν ο Γεωργαλής σημάδεψε το δοκάρι του Ολυμπιακού.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Χνάρης (57’ Αμανάκης), Γαϊτάνης, Σμπώκος, Σημαιάκης (74’ Βιτώρος), Βασιλάκης, Μπερικάκης (57’ Αποστολάκης), Λέλεκας, Κιζυλής, Μπέκου (81’ Γεωργαλής), Θεοδοσουλάκης (74’ Χαλκιαδάκης)

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας (77’ Σταμούλης), Χριστοφιλόπουλος, Μπέλιτς (69’ Παπαδάκος), Μαυρουδής (46’ Κατσογιάννης), Λιάτσος (59’ Καράκουτης), Σαπουντζής, Κασέμι, Τσέλιος, Κίτσος (69’ Αποστολόπουλος).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook