Κ17: Ήττα μαγική εικόνα με 6-0 από τον Ολυμπιακό ελέω Bισκαδούρου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του ρέφερι της αναμέτρησης Βισκαδούρο έχει ο ΟΦΗ καθώς ο εν λόγω διαιτητής αρνήθηκε να δώσει πέναλτι σε καθαρή παράβαση στο 27΄σε χέρι παίκτη του Ολυμπιακού ο οποίος έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή, ενώ σε αυτή την φάση θα έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης των “ερυθρόλευκων”, ενώ και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Πειραιά ήρθε από θέση οφ-σάιτ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 5΄ όταν ο Χαλκιαδάκης σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 10. Στο 25 ο ΟΦΗ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία καθ΄ως του Δεληγιαννάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερο έγινε η φάση του αγώνα όπου ο Βισκαδούρος δεν υπέδειξε πέναλτι σε χέρι παίκτη του Ολυμπιακου, ο οποίος έδιωξε με το χέρι την μπάλα πριν περάσει την γραμμή μετά το σουτ του Παχάκη. Είναι εύκολα αντιληπτό πως αν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειχνε την “άσπρη βούλα” ως όφειλε θα μπορούσε να είχε αλλάξει η ροή του ματς καθώς ο ΟΦΗ θα είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ενώ και ο Ολυμπιακός θα αγωνιζόταν με  1ο παίκτες.

Οι “ερυθρόλευκοι” διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 42΄ σε ενα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθως ο σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν σε θέση οφ-σάιτ.

Ο ΟΦΗ βγήκε στην επανάληψη με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποια καινά στα μετόπισθεν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι “ερυθρόλευκοι” να τα εκμεταλλευτούν και να κάνουν το 0-3 στο 55΄. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να μειώσει σε 3-1 με τον Γρίβα, όταν το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ΄

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ παρέδωσε πνεύμα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ανεβάσουν τον δείκτη στο σκορ στο 6-0 με τέρματα που πέτυχαν στο 80, 90 και στις καθυστερήσεις.

 Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι 

Γιαγκιόζης, Σπαχής(38΄Τουγλής),Παχάκης,Καροφυλάκης(55΄ανδρουλάκης),Δαμιανάκης, Γαργανουράκης,Χριστοδουλάκης, Χατζάκης(46΄Γρίβας), Χαλκιαδάκης(75΄ Κατσαρέλης), Δεληγιαννακης (65 Μπάμπης), Μπολάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook