Ξεφάντωσαν τα πιτσιρίκια της Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα Κ15 του ΟΦΗ γιόρτασε με τον ομορφότερο τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Παιδικό τουρνουά ΔΟΠΑΦΜΑΗ και γενικότερα την φετινή επιτυχημένη χρονιά.

Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Μανόλης Δερμιτζάκης και στελέχη της Ακαδημίας φιλοξενήθηκαν το περασμένο Σάββατο σε ιδιωτική βίλα στην Χερσόνησο και πέρασαν όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στην πισίνα.
Μάλιστα, μέσα σε πολλά χαμόγελα έκοψαν και μία τούρτα με το σήμα του ΟΦΗ, που έγραφε «Κ15 Champions».
Παράλληλα, με τη συνεργασία της διατροφολόγου και personal trainer, Άννας-Μαρίας Βολονάκη, έγινε σε όλα τα παιδιά λιπομέτρηση και δόθηκαν οδηγίες για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι. Ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας κ. Γιάννης Κουτεντάκης έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και επισήμανε να συνεχίσουν να προσπαθούν και να δουλεύουν και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Η ομάδα Κ15 επιβεβαίωσε ότι αποτελεί μια δυνατή οικογένεια! Η Ακαδημία εκφράζει τα πιο θερμά της ευχαριστώ στους Αντώνη και Μιχάλη Παπαδάκη, για την εξαιρετική φιλοξενία που πρόσφεραν στην ομάδα όπως και σε όλο το προσωπικό που συνέβαλε ώστε η ομάδα Κ15 να περάσει μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook