Θετικές εντυπώσεις για τον ΟΦΗ ’94 στο πρώτο φιλικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του έδωσε σήμερα στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ ’94 αφήνοντας θετικές εντυπώσεις παρά την ήττα με σκορ 2-1 από τον Ανθεστίωνα.

Ήταν ένα δυνατό τεστ απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και ο προπονητής Ζαχαρίας Νοικοκυράκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των πιτσιρικάδων του ΟΦΗ. Στα πρώτα λεπτά ο Κεφάκης έκανε το 0-1, με τον Ανθεστίωνα στο α’ ημίχρονο να είναι πιο επιθετικός. Όσο περνούσαν τα λεπτά, τα παιδιά του ΟΦΗ είχαν καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ευκαιρία με τον Κουτεντάκη να ισοφαρίσουν, καθώς σε εκτέλεση φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο β’ ημίχρονο, ο Ανθεστίων έκανε το 0-2 με τον Πεχυνάκη αλλά ο ΟΦΗ ’94 κέρδισε τις εντυπώσεις, μειώνοντας 1-2 με το Νοικοκυράκη και έχοντας ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη για δεύτερο γκολ. Επόμενο φιλικό για τον ΟΦΗ ’94 είναι το Σάββατο το πρωί καθώς θα παίξει σε μία αναμέτρηση οικογενειακού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19 του συλλόγου. Το φιλικό παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΟΦΗ Θανάσης Κολιτσιδάκης και το τιμ της Κ19 (Πλεσίτης, Πίτσος, Πουπάκης).

ΟΦΗ ’94: Βαρδάκης, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Κουτεντάκης, Βρεττός, Οικονομάκης, Μαρινάκης, Κατσικαλάκης, Σκουλάς, Ρενάτο, Χαιρέτης. Έπαιξαν και οι: Ζερβάκης, Τζωρτζάκης, Πανταγάκης, Αυγουστάκης, Μπλένταρ, Κουγιουμουτζής, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Λαζίδης, Κουρίνος, Μπελαδάκης, Παπαδάκης, Αρχοντάκης, Μηλιαράκης.

Ανθεστίωνας: Χρονάκης, Καλιακάκης, Κλάδος, Αναγνωστόπουλος, Μακρογιαννάκης, Ζέρο, Δρακάκης, Μελαδάκης Μ., Φωτόπουλος, Κεφάκης, Δρακούλης. Έπαιξαν και οι: Ταμιωλάκης, Καπαρουνάκης, Κελαράκης, Πεχυνάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook