Στην Μεσσαρά η Ακαδημία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολυπληθής θα είναι η παρουσία των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ στο τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά η ΑΕ Μοιρών και η Ακαδημία της, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, στο Στάδιο Μοιρών “Μανώλης Στεφανουδάκης”.

Οι διοργανωτές απηύθυναν πρόσκληση στην Ακαδημία του ΟΦΗ, η οποία και έγινε αμέσως αποδεκτή, κάτι που ήταν άλλωστε και επιθυμία των διοικούντων που έχουν ως βάση τους την Μεσαρά και θέλουν έτσι να τιμήσουν το μεσαρίτικο ποδόσφαιρο.

Το τουρνουά ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή, ενώ κάθε ημέρα θα γίνονται οι αγώνες μίας ηλικιακής κατηγορίας. Σκοπός του Τουρνουά είναι να προωθήσει τις βασικές αρχές της Ακαδημίας Μοιρών που είναι η ευγενής άμιλλα, το “ευ αγωνίζεσθαι”, η ομαδικότητα και φυσικά η ψυχαγωγία των συμμετεχόντων και των φιλάθλων.

Όπως κάθε χρόνο, θα συμμετάσχουν ομάδες από όλη την Κρήτη, με περισσότερους από 800 αθλητές ηλικίας από 6 έως 14 ετών, και πιο συγκεκριμένα οι ομάδες: Α.Ο.Τ. , ΑΣΤΕΡΙΩΝΑΣ, ΓΑΛΙΑ, ΖΑΡΟΣ, Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΣ, ΟΦΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΚΟΡΑΚΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Α.Ε.ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ, ΛΙΝΤΟ, Α.Ε.Μ.

Σήμερα θα γίνουν οι αγώνες της κατηγορίας 2009-2010 ενώ από αύριο το τουρνουά συνεχίζεται με τις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες και με τη συμμετοχή της Ακαδημίας του ΟΦΗ. Οι αγώνες θα διεξάγονται απογευματινές ώρες. Από την Ακαδημία του ΟΦΗ θα συμμετέχουν τα τμήματα:

Πέμπτη 5 Μαΐου
Τμήμα 2007 με προπονητή τον Γιώργο Μακράκη

Παρασκευή 6 Μαΐου
Τμήμα 2005 με προπονητή τον Βασίλη Πρινάρη

Σάββατο 7 Μαΐου
Τμήμα 2003 με προπονητή το Νίκο Ψαρουλάκη

Κυριακή 8 Μαΐου
Τμήμα 2002 με προπονητή το Νίκο Ψαρουλάκη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook