Το “ευχαριστώ” της Επιτροπής Ακαδημίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Ακαδημίας ευχαριστεί την Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ και τον κόσμο της ομάδας για την τιμή που έγινε στον ΟΦΗ ’94 στο περιθώριο του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Διοίκησης της Ακαδημίας του ΟΦΗ, οι άνθρωποι του ΟΦΗ ’94, οι προπονητές και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ’94 ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του ΟΦΗ και τον κόσμο της ομάδας μας για την μεγάλη τιμή που τους πρόσφεραν κατά την εκδήλωση απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή.

Για τον ΟΦΗ ’94 ακόμα μεγαλύτερη αξία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΟΦΗ μέσα στο ναό μας, μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Αυτή η επιβράβευση ήταν το δικό μας πραγματικό πρωτάθλημα και θα θυμόμαστε για μια ζωή την αναγνώριση του κόσμου στην φετινή μας προσπάθεια.
Ευχόμαστε ανάλογες στιγμές να ζήσει και η ομάδα του ΟΦΗ την Κυριακή 15 Μαΐου. Θα είμαστε κι εμείς εκεί για να την στηρίξουμε και καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook