Black jack έκανε ο ΟΦΗ 94!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο γήπεδο των Αγίων Δέκα υπογράφτηκε η 21η φετινή νίκη του ΟΦΗ ’94, συνεχίζοντας με το απόλυτο την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ ΕΠΣΗ.

Τα πιτσιρίκια του ΟΦΗ έπαιξαν στο ρελαντί, βάζοντας τέσσερα γκολ και έχοντας πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα αλλά και δύο δοκάρια με Νοικοκυράκη και Γκόγκολο. Μόλις στο 1ο λεπτό από κόρνερ του Μανιαδή, ο Αθουσάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει σημείωσε αυτογκόλ για το 0-1 στο ματς. Στο 17′ ο Κουκάκης κέρδισε πέναλτι και ευστοχώντας ο ίδιος από την άσπρη βούλα σημείωσε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 50′ από ενέργεια του Νοικοκυράκη, ο Κουτεντάκης βρέθηκε μπροστά σε άδεια εστία και εύκολα σημείωσε το 0-3 ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 75′ ο Λαγουδάκης.

Χείμαρος: Φουντουλάκης, Αυγουστάκης, Αθουσάκης, Σπυριδάκης, Κυριακάκης (35΄Μακρυγιαννάκης), Παπαδάκης Γ. (70′ Κολουντζάκης), Κωνσταντινομανωλάκης, Καταχανάκης, Μασαούτης, Κούντσεφ, Μηναδάκης (46′ Δαριβιανάκης).

ΟΦΗ 94: Βαρδάκης, Αποστολάκης (51′ Κουγιουμουτζής), Κουτεντάκης, Ζερβάκης, Λαγουδάκης, Λαμπριανίδης (75′ Γκόγκολος), Σκουλάς, Μανιαδής, Κουκάκης, Νοικοκυράκης (80′ Μπελαδάκης), Κουρίνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook