O Λαγουδάκης… ντύθηκε στόπερ και νέα “4αρα” από τον ΟΦΗ 94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σκορ 4-0 ο ΟΦΗ ’94 απέναντι στις Κορφές πανηγύρισε σήμερα την 20η του νίκη στο πρωτάθλημα και μετά την εξασφάλιση της ανόδου, έχει βάλει πλώρη σύντομα να διασφαλίσει και τον τίτλο.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο ΒΑΚ ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης έδωσε ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα, χωρίς πάντως συνολικά η ομάδα να ικανοποιήσει με την απόδοσή της. Στο 25’ ο Λαγουδάκης μετά από κόρνερ του Λαμπριανίδη έκανε το 1-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο 50’ ο ίδιος παίκτης πάλι από εκτέλεση κόρνερ διπλασίασε τα γκολ του ΟΦΗ ’94. Στο 70’ μετά από ενέργεια του Σχοιναράκη, η μπάλα κόντραρε στο Νοικοκυράκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας για το 3-0. Ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 86’ ο Κουκάκης.

ΟΦΗ 94: Πανταγάκης, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπλένταρ, Λαγουδάκης, Λαμπριανίδης, Σχοιναράκης (79’ Ρουσάκης), Γκόγκολος, Κουκάκης, Νοικοκυράκης (71’ Παπαδάκης), Μαρής (59’ Μανιαδής).

Koρφές: Χατζηαναστασίου, Μαυρουδής, Ξανθάκης, Κουτάντος, Κασαπάκης (81’ Καπετανάκης), Παπαδόπουλος, Παπουτσάκης (81’ Μοχιανάκης), Κασσωτάκης, Φραγκάκης, Καραδάκης, Στεφανάκης (59’ Βαρσαμάς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook