Τέσσερα παιδιά προωθήθηκαν στον ΟΦΗ 94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ φέρνει ως επιβράβευση για τέσσερα παιδιά από το αγωνιστικό τμήμα 2001 την προώθησή τους στον ΟΦΗ 94.

Πρόκειται για τους Βαγγέλη Νοικοκυράκη, Χάρη Κουγιουμτζή, Αντώνη Κουρίνο και Βαγγέλη Ζερβάκη, οι οποίοι μετά από εισήγηση των προπονητών και του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Βολονάκη, κάνουν το βήμα παραπάνω. Η προώθηση των παιδιών έγινε με βάση τις θέσεις που έχει ανάγκη ο ΟΦΗ ’94, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη πληρότητα και σίγουρα με τις δυνατότητες εξέλιξής τους. Να επισημανθεί ακόμα ότι οι τέσσερις παίκτες ήταν στελέχη την περσινή περίοδο 2014-15 της ομάδας Κ15 του ΟΦΗ. 

Ως γεννηθέντες του 2001 και έχοντας αποκτήσει από την 1η Ιανουαρίου 2016 δικαίωμα συμμετοχής σε ομάδα που αγωνίζεται σε επίσημη ποδοσφαιρική κατηγορία, τα τέσσερα νέα παιδιά του ΟΦΗ θα βρίσκονται πλέον στην διάθεση του Ζαχαρία Νοικοκυράκη για τον ΟΦΗ ’94, έχοντας ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα προπονήσεις με την ομάδα. Πάντως επειδή υπάρχουν ακόμα υποχρεώσεις στο Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ για τους γεν. 2001, όσο και σε αυτό που θα ακολουθήσει από το δήμο Ηρακλείου, θα κριθεί από το τεχνικό επιτελείο αν αυτά τα παιδιά θα αγωνιστούν και στο Παιδικό, καθώς υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι σίγουρο ότι και άλλα παιδιά από το αγωνιστικό τμήμα 2001 βρίσκονται λίγο πριν κάνουν το βήμα παραπάνω και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να γίνει νέα αξιολόγηση για έξτρα προωθήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook