Πολύ καλά δείγματα γραφής από την ακαδημία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκαν στο τουρνουά «BOCA CHRISTMAS CUP» τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα.

Τόσο τα παιδιά της Ακαδημίας γεν. 2001, όσο και τα παιδιά γεν. 2002 έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους στο γήπεδο της Ραφήνας, ένα γήπεδο όπου πρόσφατα είχε ηττηθεί ο ΟΦΗ από την Τριγλία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Φρόντισαν όμως να δείξουν σήμερα ότι το μέλλον του ΟΦΗ είναι λαμπρό!

Το τμήμα της Ακαδημίας 2002 επικράτησε με 1-0 της Τριγλίας Ραφήνας, σε ένα ματς υψηλής δυσκολίας, καθώς η αντίπαλη ομάδα, πέρα από το ότι έπαιζε στην έδρα της, αποτελούνταν από παιδιά γεν. 2001. Η διαφορά ηλικίας όμως δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος και να επικρατεί χάρη σε γκολ του Καμπουράκη. Την 11αδα του ΟΦΗ αποτελούσαν οι: Κτιστάκης, Χατζηδάκης, Μανιουδάκης, Παύλου, Αλεξάκης, Ροδίτης, Μερκούρη, Κουτεντάκης, Γαρεφαλάκης, Μπλεμένος, Καμπουράκης. Έπαιξαν ακόμα οι: Πιπεράκης, Ανετάκης, Κατσαμάνης, Καφούσης, Τσαγκαράκης, Βρέντζος. Αύριο το τμήμα 2002 θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Θησέα Αγ. Μαρίνας στις 16:00 με την Αθλούπολη Κορίνθου και στις 18:40 με τον Θησέα.

Ακολούθησε στο ίδιο γήπεδο λίγο αργότερα η νίκη με 3-0 του ΟΦΗ επί του Αριστέα Άργους. Ήταν μία σούπερ εμφάνιση για τον ΟΦΗ, που άνοιξε το σκορ με τον Μαρινάκη και στη συνέχεια με δύο γκολ ο Νοικοκυράκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Την 11αδα του ΟΦΗ αποτελούσαν οι: Σαβουιδάκης, Ζερβάκης, Παπαδάκης, Κουγιουμτζής, Μηλιαράκης, Τζωρτζάκης, Κουρίνος, Μαρινάκης, Ζερβός, Νοικοκυράκης, Αρχοντάκης. Έπαιξαν ακόμα οι: Τριαματάκης, Αγαπάκης, Κατσικαλάκης, Λιανδράκης, Οικονομάκης, Αυγουστάκης. Αύριο στο ίδιο γήπεδο ο ΟΦΗ θα δώσει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια στις 16:00 με τον Ατρόμητο Αθηνών και στις 20:00 με την Κηφισιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook