“Restart” και στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Ηρακλείου έγινε η παρουσίαση των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, του ΟΦΗ 94 καθώς και της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης που είπε: «Έιναι χαρά μου που βρίσκομαι αναμεςα σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και μέσα απο το ποδοσφαιρικό τμήμα γινεται αναγέννηση και στα τμήματα υποδομής. Η Επιτροπή Ακαδημίας ανέλαβε ενα δύσκολο έργο για να το φέρει εις πέρας. Υπήρχαν δυσκολίες θα παρουσιαστούν και άλλες στο μέλλον. Όσοι ειναι στο μέλλον πρέπει να αγαπούν το σωματείο. Θέλω να αναφερθώ και στην γυναικεία ομάδα που κανει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής»

Γιαννης Κουτεντάκης
«Θελω να σταθώ στην επανίδρυση του ΟΦΗ 94 που με τν συνδρομή των τμημάτων υποδομής στελεχώθηκε. Η ακαδημία μας εχει ο καλυτερο προπονητικό επιτελείο στο Ηράκλειο. Ευχαριστούμε τους γονείς όλων των παιδιών»

Δημήτρης Βολονάκης
«Ειναι μεγαλη χαρά και τιμή για άλλον έναν χρόνο στον σύλλογο που ειμαι στον ΟΦΗ και τιμή για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών. Δουλεύουμε με προγραμμα και επαγγελματισμό. Γρηγόρη επάνοδο στην σούπερ λιγκ γιατι χωρίς εκείνη η ακαδημία δεν θα εχει την ίδια δυναμική»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook