Δεύτερο φιλικό και θετικό τεστ για τον ΟΦΗ 94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας που έγινε σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ 94 αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ποσειδώνα, ομάδα που συμμετέχει στην Β Κατηγορία ΕΠΣΗ. 

Ο Ποσειδώνας προηγήθηκε 0-2 στο α’ ημίχρονο με τους Νικολάε και Πιντίλι να είναι οι σκόρερς για την ομάδα του Δημήτρη Τσέρου. Ο ΟΦΗ ’94 ήταν μαχητικός στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει με γκολ του Βαγγέλη Νοικοκυράκη, ενώ με σκόρερ τον ίδιο παίκτη ισοφάρισε 2-2. Ο προπονητής Ζαχαρίας Νοικοκυράκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ ’94.

ΟΦΗ 94: Βαρδάκης, Κουτεντάκης, Λαγουδάκης, Μπελαδάκης, Προνάκης, Ρουσάκης, Λαμπριανίδης, Πλουμής, Γκόγκολος, Πελαδάκης, Σκουλάς. Έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Μπλένταρ, Οικονομάκης, Μαρής, Παπαδάκης, Νοικοκυράκης, Βερερουδάκης, Χρηστάκης.

Ποσειδώνας: Πλευριτάκης, Φουλεδάκης, Καλαϊτζάκης, Μπόρα, Κυριακάκης, Νικολάε, Τσέρος, Γλάβας, Ράκος, Πιντίλι, Βούρλος. Έπαιξαν και οι: Μαυρογιάννης, Σωτηρόπουλος, Ζερβός, Κουρλετάκης, Γαβριλάκης, Αγγελίδης, Παντεχάκης, Κανάκης, Κοσμαδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook