Δευτέρο φιλικό για τον ΟΦΗ 94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας, ο ΟΦΗ ’94 θα δώσει αύριο, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 στο “Βαρδινογιάννειο” με αντίπαλο την ομάδα του Ποσειδώνα.

Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και να δοκιμάσει κάποια παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Άλλωστε το ρόστερ του ΟΦΗ ’94 δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και γι’ αυτό το λόγο από το μικροσκόπιο του προπονητή περνούν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης τόνισε σε δηλώσεις του: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δείχνουν θέληση και ζήλο και καθημερινά προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά μας για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Αναφορικά με την παρουσία σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ, είπε: «Η παρουσία σε ένα ιστορικό σωματείο με τη δυναμική που έχει ο ΟΦΗ, σίγουρα προϋποθέτει μεγαλύτερο βάρος και ευθύνες. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά με τα νέα παιδιά για να τα προετοιμάσουμε και να είναι έτοιμα στο μέλλον να σηκώσουν το βάρος μιας τέτοιας φανέλας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook