Photos / Γέμισε με παιδιά το “Βαρδινογιάννειο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γέμισε παιδιά το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, καθώς παράλληλα με τον ΟΦΗ 94, ήδη έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους και τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

Η νέα επιτροπή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ με πολύ όρεξη και διάθεση οργανώνει τη λειτουργία των υποδομών του ΟΦΗ με κάθε λεπτομέρεια σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Βολονάκη.

Ο ΟΦΗ 94 συνεχίζει την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Ζαχαρία Νοικοκυράκη, ενώ το τεχνικό τιμ πλαισιώνεται από τον συνεργάτη του Γιώργο Γαυγιωτάκη, ο οποίος θα έχει παράλληλα καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην ακαδημία του ΟΦΗ. Υπεύθυνος της ακαδημίας του ΟΦΗ με οργανωτικά καθήκοντα είναι ο Βασίλης Μαραγκάκης, ο οποίος ήταν πέρυσι προπονητής στην ομάδα Κ15.

Στην οικογένεια του ΟΦΗ επιστρέφει ο Μανόλης Δερμιτζάκης, ο οποίος κατέγραψε σπουδαία καριέρα στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον γυρίζει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι ως προπονητής των ακαδημιών, αναλαμβάνοντας τα τμήματα 2001 και 2004. Ο Νίκος Ψαρουλάκης παραμένει στο προπονητικό δυναμικό της ακαδημίας του ΟΦΗ και αναλαμβάνει τα τμήματα 2002 και 2003.

Η επιτροπή της ακαδημίας του ΟΦΗ έχει στελεχώσει ήδη με προπονητές και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για όλο το πλάνο οργάνωσης και προπονήσεων.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook