Παιχνίδι νεύρων από τους Ίκαρους Σερρών!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα «παιχνίδι νεύρων» έχει επιδοθεί η ομάδα των Ίκαρων Σερρών εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ δείχνοντας τις προθέσεις τους για το παιχνίδι. Άλλαξε μέρα το παιχνίδι που θα γίνει Κυριακή ενώ περιμένει την ομάδα ταξίδι – οδύσσεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, οι Μακεδόνες έχουν επιδοθεί σε μια τακτική που δείχνει και τις προθέσεις τους για τον αγώνα με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή. Χθες, είχαμε τις δηλώσεις του Στάθη Καμαράκη που έκανε λόγο για κομβικό παιχνίδι – μόλις την 2η αγωνιστική – κόντρα στον ΟΦΗ και οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται να συμπληρώσουν το κλίμα που πάνε να δημιουργήσουν οι Σερραίοι.

Η ιστορία έχει ως εξής… Η διοίκηση του ΟΦΗ επειδή θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (8.30) ,ζήτησε από τους Ίκαρους Σερρών να γίνει το παιχνίδι το μεσημέρι ή το απόγευμα της Κυριακής.

Και ενώ αρχικά, ο πρόεδρος των Ίκαρων Σερρών είπε «ναι» στο αίτημα του ΟΦΗ ώστε να μην ταλαιπωρηθεί η αποστολή της ομάδας, την τελευταία στιγμή άλλαξε την απόφαση του και απαίτησε να γίνει το παιχνίδι στις 12.00 το μεσημέρι!

Μιλάμε για μια απίστευτη ταλαιπωρία που θα ζήσει η αποστολή του ΟΦΗ. Θα αναχωρήσει στις 8.30 το απόγευμα και θα φτάσει στις Σέρρες μετά τα μεσάνυχτα έχοντας μόλις λίγες ώρες ύπνου για να προετοιμαστεί για τον αγώνα.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα καλό στην υπόθεση: Στον ΟΦΗ έχουν πεισμώσει πάρα πολύ με την συμπεριφορά των ανθρώπων των Ίκαρων και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να φύγουν χαμένοι από την πόλη της Μακεδονίας παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα στο παιχνίδι κυπέλλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook